Muzikale Vorming & Blokfluit

 

Muzikale vorming
Muzikale vorming is de eerste kennismaking met muziek voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. De cursus is speciaal voor kinderen die nog iets te jong zijn om een instrument te leren spelen of die nog geen keuze voor een instrument hebben gemaakt. In een kleine groep wordt de muzikale ontwikkeling op een speelse manier gestimuleerd. Verschillende (kleine) instrumenten worden gebruikt om muzikale thema’s als ritme, tempo, melodie en samenspel te ontdekken. Muziek-, zang- en spelactiviteiten dragen niet alleen bij aan de muzikale ontwikkeling, maar hebben ook een positief effect op de ontwikkeling van taal en motoriek.
Pianoles Barendrecht werkt samen met Gitaarles Barendrecht om inhoud te geven aan deze cursus. De cursus duurt 5 maanden en start een aantal keer per jaar. Kinderen krijgen wekelijks 30 min les. De kosten hiervoor zijn 65 euro per maand.
Na afloop van de cursus hebben de kinderen wellicht een idee welk instrument ze graag zouden willen leren spelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om vanaf 6 jaar door te stromen naar de blokfluitlessen basis.
Klik hier voor meer informatie of aanmelden!

 

 


 

Blokfluit basis
Blokfluit is een populair instrument ter voorbereiding op het leren spelen van een ander instrument. Kinderen leren snel hun eerste liedjes en blokfluit is een basis voor het leren noten lezen. Gedurende het basis blokfluit jaar kunnen kinderen zich oriƫnteren op welk muziekinstrument bij ze past.
Ook bij de blokfluit basis lessen werkt Pianoles Barendrecht samen met Gitaarles Barendrecht. Kinderen krijgen gedurende een jaar wekelijks 30 minuten les in kleine groepjes. De kosten hiervoor zijn 65 euro per maand.
Klik hier voor meer informatie of aanmelden!